22 januari, 2021

Artracet framflyttat till lördag 30 januari

På grund av besvärligt väder med mycket snöfall och hård blåst det senaste dygnet, och men en ny klass 2 varning för snöfall igen från fredagkväll 22 januari till lördag förmiddag 23 januari, så är Artracet  den 23 januari inställt. Det flyttas fram till lördag den 30 januari.

 

Fem lag var anmälda men fler är välkomna med anmälan fram till den 27 januari. Se ny information nedan!

 

Ångermanländskt fågelrace. Lördag 30 januari

Lagtävling i att se så många fågelarter som möjligt under dagen. Ett lag består av två eller flera deltagare, lagen räknar alla fågelarter de observerat mellan kl. 08:00 och 15:00. För att en art ska räknas ska samtliga deltagare i laget ha sett eller hört den, dock ej nödvändigtvis samma individ. Alla i laget ska färdas i samma bil eller promenera/skida tillsammans. Lagen väljer själva var i landskapet de skådar. Arter som får räknas är sådana som är spontant förekommande i Ångermanland, dvs fasan och rapphöna räknas ej.

Anmäl namnet på laget och lagledare med kontaktuppgifter, telefon och mail gärna före 27/1. Anmälan och resultat till Jonas Konradsson, mobilnr. 070-346 91 07  jonas_konradsson@hotmail.com

    Ingen gemensam samling görs p.g.a. coronapandemin. Avrapportering av resultatet sänds in före kl. 20.00 på kvällen den 30 januari. Resultatet ska visa vilka arter och var laget skådat, samt körsträckan. Arrangörerna summerar resultatet och lägger ut detta på ÅOFs hemsida.

Gilla gärna

Kommentarer

Det finns inte några kommentarer för detta inlägget ännu.

Skriv en kommentar